Home Zanimljivosti KAMERE SVE UHVATILE: Evo šta je Aneli Ahmić radila u Zadruzi dok...

KAMERE SVE UHVATILE: Evo šta je Aneli Ahmić radila u Zadruzi dok je Janjuš sahranjivao brata…

2520
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Evo šta je Aneli Ahmić radila u Zadruzi dok je Janjuš sahranjivao brata…

Ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu.

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš je bio u rodnom gradu Prijepolju i sahranio svog najmlađeg brata, Mihajla Janjuševića, koji je počinio samoubistvo.

Bivši košarkaš je istog dana izveden iz rijalitija “Elita”, kako bi mu saopštili tragične vesti, a potom je stigao u porodičnu kuću sa telom pokojnog brata.

Janjuš je tokom boravka u rijalitiju ušao u emotivnu vezu sa Aneli Ahmić, iako je dugo poricao svoje emocije, odlučio je da joj se prepusti i posluša svoje srce.

Međutim, njih dvoje su poslednjih dana imali jako turbulentan odnos, pa je više puta dolazilo do raskida i pomirenja, a Ahmićeva nema predstavu zbog čega ja Janjuš izvedem iz rijalitija i kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu.

Ona je tokom sahrane Janjuševog najmlađeg brata sedela u perionici sa cimerima i pomagala Mileni Kačavendi da osmisli koncept današnje radio emisije “Amnezija”, što su, naravno, kamere zabeležile jer je u rijalitiju.

Još uvek nije poznato da li će i kad će Janjuš da se vrati u “Elitu”, a sigurno je da će sve mnogo potresti kad saznaju kakva tuga je zadesila njegovu porodicu.

Janjuš je na sahrani svog najmlađeg brata Mihaila bio jako potresen, a pre nego što je sanduk spušten u raku bivši košarkaš je svog pokojnog brata molio za oproštaj jer godinama nisu razgovarali.

– Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime… Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole – jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Podsetimo, Janjuš je u jednom trenutku skočio na sanduk pokojnog brata, a potom odlučio da se “oprosti” od njega na nesvakidašnji način. Kada su ga spustili u raku, Janjuš je uradio neočekivano nakon čega su svi zakukali, nije htio da baci zemlju na njega.