Home Zanimljivosti NEMA GOREG NEGA KAD MAJKA SAHRANJUJE SINA – SRCE JOJ JE PUKLO:...

NEMA GOREG NEGA KAD MAJKA SAHRANJUJE SINA – SRCE JOJ JE PUKLO: “Govorila sam da to nije istina…”

2293
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Govorila sam da to nije istina…”

Neutešnoj ženi je najteže, jer nema goreg od ovog.

Najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević (27) oduzeo je sebi život, a porodica i prijatelji ga ispraćaju na večni počinak na groblju u Prijepolju.

U porodičnoj kući Janjuševića ljudi su se okupili kako bi očajnoj porodici izjavili saučešće i popili kafu i sok za pokoj duše njihovog dragog Mihaila.

– Nisam mogla da verujem, novinar me zove i kaže po Beogradu se šire priče da je Mihailo izvršio samoubistvo. Rekoh to nije istina, policija bi javila, baki pozlilo, krenula da kuka ja reko stani čekaj možda nije tačno – pričala je skrhana Mihailova majka Desanka.

– Ušli su u stan, provalili. A okolo sve čisto, spremljeno. Kažu, nema tragova nasilja – govorila je potresena žena.

Da podsetimo, Janjuš godinama nije bio u dobrim odnosima sa Mihailom, a ni njegov srednji brat Boris jedno vreme nije govorio sa njim.

Inače, Mihailo je bio Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu.

Inače, nakon što je Janjušu saopštena tužna vest, on je napustio “Elitu”, i emotivnim rečima se obratio svom mlađem bratu.

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je besno Ena.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška.