Home Zanimljivosti PORODIČNI DOM ZAVIJEN U CRNO: Nakon što je preminuo najmlađi Janjušev brat...

PORODIČNI DOM ZAVIJEN U CRNO: Nakon što je preminuo najmlađi Janjušev brat – Evo kako izgleda kuća Janjuševića…

15226
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Evo kako izgleda kuća Janjuševića…

Rođeni brat učesnika rijalitija “Zadruga” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, oduzeo je sebi život u 27. godini života.

Zbog tragičnog gubitka, Marko Janjušević Janjuš je izveden iz rijalitija, a po njega je došla supruga Ena Senić.

Nakon što je napustio “Elitu” Janjuš se oglasio putem svog Instagrama potresnim rečima, koje je uputio bratu.

Ova vest potresla je bivše zadrugare i Janjuševe nekadašnje cimere iz rijalitija, a Janjuš je jednom prilikom pokazao i kako izgleda njihov porodični dom u Prijepolju u kojem su braća odrasla i provela najsrećnije i bezbrižne dane.

On je na Instagramu napravio nekoliko video snimaka, na kojima je pokazao spoljašnjost kuće, a ono što se moglo uočiti jeste da njegovi roditelji i te kako paze.

Vinograd, bašta, veliko dvorište, ali i porodičan mir, sve to se moglo zapaziti na snimku koji je Janjuš objavio na društvenoj mreži.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Janjušev mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

– Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – rekao je tada Janjušev brat.