Home Zanimljivosti KAKO ĆE ANITA PREŽIVETI: Isplivala vrela fotografija Anđela i Maje – “Sramota...

KAKO ĆE ANITA PREŽIVETI: Isplivala vrela fotografija Anđela i Maje – “Sramota me je…”

902
0
Andelo Rankovic, Maja Marinkovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Maja Marinkovic, Anita Stanojlovic,

“Sramota me je…”

Maja Marinković i Anđelo su se fotografisali povodom praznika, a svima je za oko zapalo Majino vatreno izdanje.

U “Eliti” je bilo vreme za fotografisanje povodom predstojećih praznika, a Maja Marinković nije mogla da ne iskoristi priliku da sačuva uspomenu sa Anđelom Rankovićem.

Anita za to vreme nije bila u prostoriji, a svi fanovi na društvenim mrežama pitali su se da li će Anita zbog toga napraviti skandal i zaratiti sa Marinkovićevom.

– Majo, stavi mu ruku na stomak, zajaši ga – rekao je Đedović.

– Sramota me je – priznala je Maja.

Andelo Rankovic, Maja Marinkovic,
Andelo Rankovic, Maja Marinkovic,

Anita danima pokušava da osvoji Anđela, ali joj je on priznao da još uvek nije spreman za vezu. Održane su nominacije, a takmičari su većinom glasova birali da nominuju Anitu. Ipak, Ivana Šopić je saopštila odluku Velikog šefa, a to je da ni ove nedelje neće biti izbacivanja. Anita i Anđelo su se obratili cimerima.

– Mislim da je Vanja večeras bila najiskrenija. Očekivala sam ovo, a kada bi se situacija u kući promenila u moju korist, tako bi i njihovo mišljenje. Videla sam njihovo mišljenje kao i Anđelovo ponašanje, to mi je mnogo reklo – rekla je Anita.

– Svašta se izdešavalo otkada sam ušao i bilo je raznih komentara. Ja nisam neko ko voli da se hvali ali te lepe stvai koje su rekli, to sam ja. Očekivao sam možda malo više direktnijih napada. Iznenadili su me toliko komplimenti. Očekivao sam žešću raspravu sa Nikolom i Bojanom – dodao je Anđelo.