Home Zanimljivosti MILJANA PO HITNOM POSTUPKU MORA DA NAPUSTI ZADRUGU: Oglasila se Marija Kulić…

MILJANA PO HITNOM POSTUPKU MORA DA NAPUSTI ZADRUGU: Oglasila se Marija Kulić…

586
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Oglasila se Marija Kulić…

Nakon burnih scena i okršaja Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, oglasila se i Marija Kulić.

Bivša zadrugarka Marija Kulić se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram nakon novog haosa Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole u “Eliti”. Zola je tražio da bude diskvalifikovan, kako bi se sklonio od Miljane.

Marija smatra da se situacija neće smirit sve dok neko od njih dvoje ne napusti “Elitu”, a kako je otkrila, to će prva uraditi Miljana, koja 10. januara izlazi iz rijalitija.

– To će tako i da bude dok jedan ne izađe. Oni su po peti put zvali i jedno i drugo da budu u istom prostoru. Tu niko neće da popusti. Samo je trebalo da im iznesu stvari i da šetaju u bademantilima i po jedna jakna, tri para donjeg veša, čarape i papuče. Kada znaju da su kao rogovi u vreći, zašto zovu oboje? Povono ona vidi da sam u pravu kada sam joj rekla da ne ide jer ulazi on. Niti će ona nekog da posluša. Sada će oko 10. januara ona sigurno da izađe, da mi se smiri više glava, pa neka radi onda on šta hoće. Mi ćemo se baviti pametnijim poslovima – napisala je Marija.

Podsetimo, Miljana je Zoli prvo uništila ostatak stvari, zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom.

Zola se potom sakrio od Kulićeve u studiju “Amnezije”, a kad je ona saznala gde je, počela je da razvaljuje vrata.

Obezbeđenje ju je sklonilo, a Miljana je počela da iznosi lažne optužbe na njihov račun, što je zgrozilo publiku.

– Izvolite? Izvolite? Snimaju dve kamere i bubica je pojačana. To možete da me napadate napolju kada smo. Ja mogu dana i tri noći ovde da sedim, samo da se obučem. To što vi pretite da ćete me tući… – pričala je Miljana sama sa sobom i izmišljala.