Home Zanimljivosti NAKON TRAGEDIJE ISPLIVALA ISTINA: Đedović nemilosrdan – Veza sa Janjušem je samo...

NAKON TRAGEDIJE ISPLIVALA ISTINA: Đedović nemilosrdan – Veza sa Janjušem je samo fol… (VIDEO)

32472
0
Marko Dedovic, Aneli Ahmic,
Marko Dedovic, Aneli Ahmic,

Veza sa Janjušem je samo fol…

Odnos Aneli i Janjuša je već neko vreme glavna tema, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu, a Marko je sada izneo detalje koji dokazuju da Ahmićeva folira.

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihajlo Janjušević, izvršio samoubistvo.

Potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu, a učesnici “Elite” još uvek nemaju predstavu zbog čega je Janjuš izveden iz rijalitija, kao ni da li će ponovo postati deo istog.

Ova situacija posebno teško pada Aneli Ahmić koja sve pokušava da ubedi da nije folirant i da su njena osećanja prema Janjušu iskrena.

Marko Đedović odlučio je da iskoristi “Igru istine” u kući Odbranih, kako bi joj objasnio zbog čega niko više ne veruje u iskrenost njenih osećanja i zbog čega se šuška da je sa bivšim košarkašem samo igrala rijaliti.

On joj je objašnjavao da ispada folirant jer nije demantovala tvrdnje Anite Stanojlović da je primetila da je Ahmićeva bacila oko na Anđela Rankovića, dok je za istu takvu priču kad se radilo o Nenadu Aleksiću Ša pravila haos i radila sve što je u njenoj moći da dokaže suprotno.

– Imaš sa jedne strane Ša koji je to rekao, ti si smrtno zamerila, a s druge strane imaš ono što tvoj momak sumnja, da ti se sviđa Anđelo. Zato nema logike u tvom ponašanu, zato te svi zovu folirantom i svi te gledaju tako. Ša si smrtno zamerila, tražila si da se Janjušu objasni kako je rečeno, a sa druge strane imaš nekoga ko je direktno rekao da ti se sviđa Anđelo – rekao je Đedović, pa dodao:

– Kada nema logike onda je foliraža. Ti se kanališ jezivo. U situaciji gde ti kažeš da je Janjuš tebi prvi rekao, možda Janjuš nije video dobro, možda ti se ne sviđa. Ti ne pitaš devojku, na šta to liči, čime je to zaključila? – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u videu: