Home Zanimljivosti POSLEDNJE OGLAŠAVANJE JANJUŠEVOG BRATA: Da li je ovaj potez ukazivao na fatalni...

POSLEDNJE OGLAŠAVANJE JANJUŠEVOG BRATA: Da li je ovaj potez ukazivao na fatalni ishod… (VIDEO)

302
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Da li je ovaj potez ukazivao na fatalni ishod…

Tužne vesti zavile su u crno porodicu iz Prijepolja.

Mihajlo je bio mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, takmičara rijalitija “Elita”. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je 25. decembra, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo juče sahranjen.

Mihailo se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju “Zadruga”, te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima. Pokojni Mihailo je nedavno obrisao sve objave na društvenoj mreži Instagram, a poslednja objavljena fotografija je od 16. decembra.

Sahrana se već održala na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu. Rodbina i prijatelji su u povorci dopratili kovčeg pokojnog Mihajla i okupili se da po poslednji put odaju počart mladiću, pre spuštanja sanduka u raku. Najstariji brat, Marko Janjušević održao je potresan govor.

– Bio si oduvek svoj, sve je moglo drugačije. Izvini. Borio si se sa svojim demonima sam – rekao je između ostalog Janjuš.

Janjuš je skočio na sanduk pokojnog brata, a potom odlučio da se “oprosti” od njega na nesvakidašnji način. Kada su ga spustili u raku, Janjuš je bacio sat, pa mu se još jednom obratio:

– Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu – poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Sve detalje sa sahrane pogledajte u videu ispod: