Home Zanimljivosti “SMETALO JOJ JE ŠTO NIJE HTEO DA PREPIŠE STAN NA NJENO IME”:...

“SMETALO JOJ JE ŠTO NIJE HTEO DA PREPIŠE STAN NA NJENO IME”: Javno opleo po supruzi od Nenada Aleksića Ša…

493
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Javno opleo po supruzi od Nenada Aleksića Ša…

Nije imao reči hvale za bivšu snajku.

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša je jedna od glavnih tema u Beloj kući.

Njih dvoje se skoro svakodnevno svađaju i jedno drugome priređuju ljubomorne scene.

Sada se oglasio Nenadov otac, Zoran Aleksić, i dao je svoj sud o njihovoj vezi, ali i o reperovom odnosu sa još uvek zakonitom suprugom, Vanjom Ignjatović i bivšom ženom, Ivanom Aleksić.

– Zbog gluposti se oni svađaju, to je temperament u pitanju. Možda Nenad očekuje više, možda je ona takva da neće da popusti. Ali okej, gledam neke trenutke da mi je drago – rekao je Zoran.

Zatim je dodao sledeće:

– Nenad je pre ulaska u rijaliti podneo papire za razvod i došlo je do toga da je ona spakovala stvari i otišla. To se desilo kad je on prodao stan i prešao u drugi stan da ga oprema. Nenadu je najveći san da postane otac. Ne znam šta je među njima bilo pre, misim da joj je smetalo što on nije hteo stan da prepiše na njeno ime. Zabolelo me što je ona pirčala da on nema para, ime… Sigurno je da su prenaglili kad su ušli u brak. Ona govori da je Nenad psihopata, a njeno dete je pazio bolje nego otac. On možda burnije reaguje, ali on nije nasilnik. Neka te njegove bivše vide kako su one radile i kakve su one bile – poručio je Nenadov otac u emisiji “Premijera” i dodao:

– Ivana i ja smo uvek imali korektan odnos. Ja sam pročitao tu njenu izjavu, ona je jedina koja nikad nije koristila te izraze psihopata i slično… Ona je samo rekla da to nije onaj Nenad s kojim je ona živela. Ništa ružno nije imala da kaže o Nenadu i tom braku – rekao je Zoran.