Home Zanimljivosti SUPRUGA GA RUKAMA PODIZALA: Pre samog čina – Dogodila se scena koja...

SUPRUGA GA RUKAMA PODIZALA: Pre samog čina – Dogodila se scena koja je rasplakala region… (VIDEO)

1520
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Dogodila se scena koja je rasplakala region…

Na sahranu je došla i Janjuševa bivša supruga koja mu je i dalje definitivno najveća podrška u najtežem životnom trenutku.

Najmlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević (27), izvršio je samoubistvo, a porodica i prijatelji su ga ispratili na večni počinak na groblju u Prijepolju.

Rodbina i prijatelji su u povorci dopratili kovčeg pokojnog Mihajla i okupili se da po poslednji put odaju počast mladiću, a najstariji brat Marko je održao govor.

– Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime… Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole – jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Izuetno teškim scenama prisustvovali su svi koji su došli da kažu poslednje zbogom najmlađem Janjuševiću. Marko nije mogao da prihvati činjenicu da njegovog najmlađeg brata više nema, pa ga je molio za oproštaj, a u jednom momentu se srušio na njegov kovčeg i zapomagao na sav glas. Tom prilikom prišla mu je njegova bivša supruga Ena koja ga je zagrlila i pokušala da ga podigne, a ovaj detalj nam potvrđuje da je upravo ona Janjušu definitivno najveća podrška tokom ovih teških dana.

Ove potresne scene probudile su veliku tugu kod svih prisutnih prijatelja i članova porodice, a dugo nakon sahrane, Janjuš i srednji brat Boris nisu želeli da se pomere i odu kući.

Podsetimo, Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada su je novinari pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznaju i plasiraju proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je besno Ena, iako su novinari samo radili svoj posao.

Detaljnije pogledajte ispod: