Home Zanimljivosti “TRAŽIO JE SKLONIŠTE GDE ĆE BITI VOLJEN”: Evo šta se nalazilo u...

“TRAŽIO JE SKLONIŠTE GDE ĆE BITI VOLJEN”: Evo šta se nalazilo u telefonu Janjuševog brata pre nego što je preminuo…

2099
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Evo šta se nalazilo u telefonu Janjuševog brata pre nego što je preminuo…

Region je potresla vest da je najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, aktuelnog učesnika “Elite” pronađen mrtav u svom stanu.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre par dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini života.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo i sahranjen.

Sahrana se već održala na lokalnom groblju “Dvorine”, a ožalošćena porodica primala je saučešće u svojoj kući na Kolovratu.

Kako domaći mediji saznaju, u Mihajlovom telefonu nalaze se ključni dokazi, koji mogu da ukažu zbog čega je on podigao ruku na sebe.

Naime, dosta se spekulisalo o tome da je trpeo na**lje preko interneta, o čemu govore mnogi javni tragovi i dokazi.

Na društvenim mrežama redovno je dobijao pretnje, uvrede, ponižavanja, a vrlo često je znao i da iste objavi na svojim profilima i apelovao na ljude da ne čine takve stvari.

Izvor za domaće medije otkriva da je Mihajlo znao vrlo često da napravi i sliku zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu:

– Mihajlo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo na**lje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč, nekog možeš odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. To se desilo i Mihajlu. Verovatno nije mogao da izdrži to šta mu se dešavalo u glavi, a bio je povučen dosta, trpeo je u sebi mnogo toga. U telefonu su mu se nalazili ti skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale. To su stvarno jezive stvari – priča izvor.