Home Zanimljivosti “NE ZNAM BRATE KAKO ĆU”: Janjuševe reči upućene preminulom mlađem bratu kidaju...

“NE ZNAM BRATE KAKO ĆU”: Janjuševe reči upućene preminulom mlađem bratu kidaju dušu…

239
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuševe reči upućene preminulom mlađem bratu kidaju dušu…

Tragičan odlazak najmlađeg brata ostavio je veliki trag na bivšeg košarkaša.

Tužne vesti zavile su u crno porodicu iz Prijepolja.

Mihajlo Janjušević, rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku.

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca.

Da tuga i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa objava na društvenoj mreži Instagram, gde je putem storija objavio reči koje kidaju dušu.

– Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio. Mnogo sam puta i pobedio, al’ ovog puta ne znam da li ću moći… Ne znam brate kako ću… – napisao je Marko.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre par dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš, te se zaputio u Prijepolje gde je Mihajlo ispraćen na večni počinak.

Sahrani je prisustvovao veliki broj prijatelja i poznanika, koji su došli da pruže podršku Janjuševićima u ovom teškom trenutku i isprate Mihajla.