Home Zanimljivosti ALEKSANDRA OSTAJE POTPUNO SAMA: Nakon raskida sa Filipom Carem i majka je...

ALEKSANDRA OSTAJE POTPUNO SAMA: Nakon raskida sa Filipom Carem i majka je napušta…

988
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Nakon raskida sa Filipom Carem i majka je napušta…

Nikolićeva poslednjom objavom šokirala je sve svoje pratioce!

Trudna pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme i gde su zajedno obeležili njenu krsnu slavu Svetog Nikolu.

Međutim, kao bomba je odjeknula vest da je Aleks otpratila Cara sa društvenih mreža, obrisala sve fotografije, i zaputila se sa punim koferima ka Beogradu.

Nakon Instagram storija gde je otkrila da je na Kalemegdanu, gde je posetila crkvu, Aleksandra je sa svojim pratiocima podelila dirljiv razgovor sa svojom majkom Slovenkom.

Tokom dopisivanja koje je objavila, vidi se da je bila šokirana kada je saznala za majčine planove. Međutim, ona je takođe izrazila podršku svojoj majci i rekla da će joj mnogo nedostajati.

– Hvala sine moj, ovo sam kupila tu… Za ostalo idem u… u januaru, voli te majka, kraljice moja – glasila je poruka.

Bez obzira na sve brodolome, svi se nadamo da će Aleksandra do kraja imati mirnu trudnoću i da će se uspešno prilagoditi novonastaloj situaciji, kao i novom životu bez Cara u njemu.

Takođe se nadamo da će Slovenka pronaći sreću na novom mestu i da će uspeti da održi blisku vezu sa svojom ćerkom i unukom, bez obzira na fizičku udaljenost. Ipak, baka je baka.