Home Zanimljivosti NAKON NOVOG BRODOLOMA SA FILIPOM CAREM: Aleksandra se okrenula Bogu i utehu...

NAKON NOVOG BRODOLOMA SA FILIPOM CAREM: Aleksandra se okrenula Bogu i utehu potražila na svetom mestu…

445
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Aleksandra se okrenula Bogu i utehu potražila na svetom mestu…

Svi odgovori koje joj duša traži sakriveni su ovde.

Trudna pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme i gde su zajedno obeležili njenu krsnu slavu Svetog Nikolu.

Međutim, kao bomba je odjeknula vest da je Aleks otpratila Cara sa društvenih mreža, obrisala sve fotografije, i zaputila se sa punim koferima ka Beogradu.

Nikolićeva se sada oglasila iz crkve na Kalemegdanu, u kojoj traži utehu posle turbulentnog perioda, pa je fotografiju sa svetog mesta podelila na društvene mreže, uz simboličnu poruku.

– Bože, ti si najveći! – napisala je Aleksandra kratko u opisu objave na Instagramu, uz emotikon srca.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, nakon što je Aleksandra blokirala Cara, oglasio se i on:

– Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd. Je l’ znaš, ona je strani državljanin pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike – piše u jednoj poruci na koju je Car odgovorio.

– I stavi mi na leđa hiljadu bolesnika za Božić – dodao je za Pink.rs.

Podsetimo, njihov turbulenti odnos je mesecima jedna od glavnih tema medija. Nakon raskida je usledilo pomirenje, pa su odlučili da uplove u mirnu luku i započnu zajednički život u Crikvenici, međutim izgleda da je i to kratko potrajalo.