Home Zanimljivosti HLADAN TUŠ: Anđelo sateran u ćošak – Mora da bira između Maje...

HLADAN TUŠ: Anđelo sateran u ćošak – Mora da bira između Maje i Anite… (VIDEO)

341
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Maja Marinkovic, Milan Milosevic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic, Maja Marinkovic, Milan Milosevic,

Mora da bira između Maje i Anite…

Zadrugari su saglasni da mu Marinkovićeva više prija i da Stanojlovićeva greši u taktici koju koristi u njihovom odnosu.

Zadrugari su tokom emisije “Pitanja gledalaca” pretresli najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od glavnih tema je odnos Anđela Rankovića sa Majom Marinković i Anitom Stanojlović.

Zadrugari su posavetovali Anitu da promeni taktiku u odnosu sa Anđelom kako bi on ozvaničio vezu sa njom. Anđela su saterali u ćošak da se izjasni koja zadrugarka mu se više dopada.

Anđelo se pravdao da nije iskoristio Anitu iako su imali odnose ispod prekrivača u izolaciji i poručio da još uvek ne želi da ozvaniči ljubavni odnos sa njom.

– Kada ćeš vratiti svoje samopouzdanje, šta god da ti kažu ti si na samom vrhu? – pitao je Milan Anitu.

– Smeta mi kad dotična dođe i komentariše nešto Anđelu, ali što se tiče samopouzdanja imam ga i na pretek. Danas nisam plakala ni sekund zbog Anđela, iako mi je Ivan rekao da me je otkačio – rekla je Anita.

– Evo Maja čak i sedi pored Anđela, ona je radodajka, skinuće ona njoj dečka sigurno, ona zamaše repom i svi su njeni. Moraš da ispitaš njega ovašem odnosu, a ne da gubiš samopouzdanje kroz to – rekao je Ivan.

– Šta god da bude, Anita mora da promeni metod, a ne da govori pre veze da on neće moći da se druži sa drugima ako budu zajedno. Nemojte imati s*ks pre nego što ulazite u vezu, onda vas shvataju neozbiljno – rekao je Đedović.

– Ja sam ovde rekao da ne želim ovde vezu, mi smo pričali i rekao sam joj da ne želim i dalje vezu. Je l treba čim se smuvam sa nekim da ga ženim i da je to gotovo, idemo polako. Meni prija druženje i sa Majom kao i sa Anitom, e sad koliko ja sa kim provodim vremena to zavisi koliko mi je zanimljivo. Šta ako uđemo nas dvoje u vezu za 4 nedelje i budemo zajedno do kraja. Ja nju nisam ni malo iskoristio, niti ona oseća da je to tako – rekao je Anđelo.

– Tebi se sviđa Maja itekako, Anita ti je zvaka za seljaka, čim ti više provodiš vreme sa Majom zna se ko ti se sviđa – rekao je Mića.

– Nije me Anđelo iskoristio – branila ga je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku: