Home Zanimljivosti VARALA JE U SPOLJNOM SVETU: Kamera snimila priznanje – Nije mislila da...

VARALA JE U SPOLJNOM SVETU: Kamera snimila priznanje – Nije mislila da će imati ništa ozbiljno… (VIDEO)

3349
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Jovana nije mislila da će imati ništa ozbiljno sa Stanojlovićevom.

Anita Stanojlović je prevarila Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car, a Matora je se to saznala u rijalitiju. Taman kada je bila na korak od toga da oprosti Aniti dopisivanje sa drugom ženom na dan venčanja, u rijaliti je ušao Anđelo Ranković i zakomplikovao situaciju. Stanojlovićeva je priznala da joj se dopada Anđelo i sa njim je imala intimne odnose u izolaciji.

Jovana se sada jadala Jeleni Ilić na svoj odnos sa Anitom, a onda joj je priznala da je i ona nakon izlaska iz prethodne sezone kontaktirala dve devojke za druženje.

Fanovi su odmah krenuli da komentarišu na društvenim mrežama da je Jovana na taj način priznala da je i ona varala Anitu.

Matora je pokušala da se opravda da je nakon rijalitija nju posmatrala kao kombinaciju dok nisu obavile ozbiljan razgovor o njihovom odnosu.

– Ja nisam zaslužila da ona mene gazi, njoj sad to odgovara da radi i onda neću da ispadnem paćenik, treba samo da uzmem svoje pare i da odem kući – rekla je Matora.

– Ona je već videla kako ljudi ovde pobeđuju na prevare i misli da je to sad super za rijaliti da bi došla do pobede – rekla je Jelena

– Veruj mi da ja kad smo izašle nisam uopšte mislila ništa ozbiljno sa njom, već sam prvi dan nakon rijalitija kontaktirala neke dve ribe da izblejimo. Kad je posle došla kod mene, kad sma je videla i kad mi je ispričala neke stvari… Nego me eto uhvatila na patetiku, tužna priča kako me voli pa ja zbog njenog sina se sažalila i priznajem da baš nisam čista u glavi – dodala je Matora.

– Sad njoj baš imponuje da joj pričaju da su top par ona i Anđelo i ta pitanja je uzdižu zato ona sad likuje nad tobom. Pričala kako će da se ubije zbog tebe, a sad kao odjednom promenila priču – rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku: