Home Zanimljivosti SUPRUGA LEPOG MIĆE: Godinama se krije od javnosti – Jedina fotografija koja...

SUPRUGA LEPOG MIĆE: Godinama se krije od javnosti – Jedina fotografija koja je dostupna narodu…

718
0
Lepi Mica,
Lepi Mica,

Jedina fotografija koja je dostupna javnosti…

Sa njom je dobio i ćerku Saru na koju je veoma ponosan.

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u domaćim rijalitijima, trenutno boravi i dalje u “Eliti 7”.

Dogovorio se sa suprugom da se ona ne pojavljuje u javnosti i ne komentariše ništa vezano za njega.

Ipak, Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru.

Ona je tek od očevog ulaska u “Zadrugu” odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Kako je upravo Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

– Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.

Međutim, u jednoj od sezona, Mićina supruga Snežana se pojavila i poslala mu čestitke putem videa koji je pušten u Zadruzi.