Home Zanimljivosti STIŽE PRINOVA U ZADRUZI: Ša ljubavnici pravi bebu – Kamera sve usnimila...

STIŽE PRINOVA U ZADRUZI: Ša ljubavnici pravi bebu – Kamera sve usnimila dok se ona protivi…

466
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Kamera sve usnimila dok se ona protivi…

Na imanju u Šimanovcima vlada opšti haos jer se reper i njegova ljubavnica ne smiruju!

Učesnik “Elite” i reper Nenad Aleksić Ša ponovo je pokušao da pobegne sa imanja u Šimanovcima.

To su sprečili njegova devojka Miona Jovanović i cimer Marko Đedović.

Međutim, njegova svađa sa ljubavnicom se nastavila u vešernici gde se reper izlanuo da ima planove da svojoj izabranici napravi dete pred kamerama.

– Ja te ne spopadam?! Po ceo dan te češkam, mazim i ljubim. Kad si ti meni stavila ruku, počeškala me i pomazila? Ajde, budi iskrena, reci kad… Nisi nijednom! A ja sve vreme! Vidim da nećeš, vidim onu tvoju hladnoću. Neću da te smaram! Kad ne smaram – ne valja, kad smaram – ne valja! Je l’ ja treba da gledam na sat kad smem da te poljubim, a kad ne smem? Da čekam šest meseci da sa svojom devojkom vodim ljubav i napravim joj bebu, boli me ku*ac za kamere? Šta je problem, bre – brecao se Aleksić.

Miona nije ni mogla da dođe do reči, iako je pokušavala, te ga je nemo slušala.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je po ko zna koji put odlučio da napusti imanje u Šimanovcima, te je došao do kapije u ekonomskom dvorištu i krenuo da vileni.

– Ostavi me, bre, na miru, nađi nekog drugog kretena u kući koji će da ti pukne šamar, ja to nisam. Ne valja ti kad sam dobar, ne valja kad ti prik*njam. Ispadam pi*ka i drukara. Htela je performanse, htela je klipove, htela je sve, bravo, uspela si. Nenad je istripovan zbog veza, bravo! Ako me voliš, onda ne radiš ovo, nećeš da me izbaciš odavde, koga dr*aš više. Neću više da učestvujum, lepo odem kući. Svaki dan isto radi. Posle meni stiže pitanje da sam loš prema njoj, dokle bre više da ja budem loš. Koji dečko se ponaša ovako prema devojci, koji dečko odavde, koji, ne mogu više – urlao je reper.