Home Zanimljivosti BIVŠA LJUBAV TRUDNE ALEKSANDRE POTKAČILA FILIPA CARA: Dejan mu zadao novi udarac...

BIVŠA LJUBAV TRUDNE ALEKSANDRE POTKAČILA FILIPA CARA: Dejan mu zadao novi udarac uživo u programu…

523
0
Dejan Dragojevic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Dejan Dragojevic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Dejan mu zadao novi udarac uživo u programu…

Dragojević nije štedeo Filipa, te se dotakao Maje Marinković.

Na televiziji “Pink”odežana je još jedna “Elitovizija”, u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević.

Pobednik pete sezone “Zadruge” nikog nije štedeo, a posebnu pažnju privukao je njegov verbalni sukob sa Anđelom Rankovićem.

Tokom njihove rasprave veliku pažnju privukla je rečenica u kojoj je Dejan potkačio Filipa Cara.

Jasno je da Dejan nikad ne bude ravnodušan kad je reč o Filipu, pogotovo što je zbog njega pukao brak sa Dalilom Dragojević, a nakon toga i veza sa Aleksandrom Nikolić.

Iako Aleks i Car po svemu sudeći trenutno nisu zajedno, Dejan je morao da pecne Anđela, tako što će Cara provući kroz jednu rečenicu.

– Otišla si kod mog polu zeta, imam celog, ali igra Plejstejšen, ne može da gleda – rekao je Dejan Aniti.

Međutim, to nije sve, Dejan je pohvalio Maju i skrenuo joj pažnju na grešku koju je napravila, zbog čega se to takođe tumači kao još jedan udarac na Cara.

– Predstaviš sebe novom, ali dolaziš da zastupaš Stanijine stavove za koje znaš da nisu ispravni, sa kojom si se čula preko PR-a koja ti nije ni rođendan čestitala. Nije mi normalno da ti koja imaš stav i sve da mlatiš praznom slamom. Mogla si da čuješ svačiju priču posebno, a onda kao Stanija nije znala. To je nemoguće, ima marketing u malom prstu – rekao je Dejan.