Home Zanimljivosti KONAČNA ODLUKA: Marija Kulić tužila Nenada Macanovića Bebicu – Izdato zvanično saopštenje…

KONAČNA ODLUKA: Marija Kulić tužila Nenada Macanovića Bebicu – Izdato zvanično saopštenje…

319
0
Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Nenad Macanovic,

Izdato zvanično saopštenje…

Zakon kuca na vrata Macanovića!

Izrevoltirana Marija ništa ne prepušta slučaju, te je odlučila da pravdu nađe preko nadležnih organa, tuživši svog nesuđenog zeta.

Marija Kulić, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, obratila se javno Nenadu Macanoviću Bebici putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ioako se on nalazi u “Eliti”, Marija je želela da obavesti svoje pratioce da je tužila Macanovića zbog toga što joj nije vratio novac koji mu je pozajmila, iako je rekao da će joj dug biti namiren posle mesec dana.

– Skraćeno smrdljivo g*vno, na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! – poručila je Marija Kulić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ovo zapravo znači da joj Bebica duguje skoro 1.400.000 dinara!

Podsećanja radi, Marija je nedavno odlučila i da tuži Lazara Čolića Zolu, jer je mislila da je Miljanu šutnuo u stomak.

Kasnije se ispostavilo da je snimak od neke iz ranijih sezona.

– Šaljite mi snimak kako je šutnuo, a imala je tromb u stomaku, da odmah advokat pusti tužbu! Veprina šutira, odlično. Svu dokumentaciju prilažem sudu, jer ona ima tromb u portnoj veni i svi znaju da su je jedva spasili i da i dan-danas pije Elikvis za razređivanje krvi zbog tih trombova i pored portne, u ostale četiri vene, koje se ulivaju u glavnu, portnu. Ne dao mu Bog da ga vidim – poručila je Marija Kulić putem “storija” na društvenoj mreži Instagram.