Home Zanimljivosti TUŽILA MILANA MILOŠEVIĆA: Nakon pominjanja u emisiji odmah reagovala – Zapretila da...

TUŽILA MILANA MILOŠEVIĆA: Nakon pominjanja u emisiji odmah reagovala – Zapretila da će napraviti haos…

1325
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Zapretila da će napraviti haos…

Nakon spektakla u “Elitoviziji” Tara Simov se oglasila i najavila tužbe zbog povezivanja sa Nenadom Aleksićem.

Na televiziji Pink odežana još jedna “Elitovizija”, u kojoj su stručni žiri činili Dejan i David Dragojević, Miki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone “Zadruge” nikog nije štedeo, a najžešći sukob imao je sa Nenadom Aleksićem Ša, koji mu takođe nije ostao dužan.

Njima je glavna tema razgovora bila Nenadova bivša devojka Tara Simov, a ona nije ćutala pa je odmah odreagovala na njihove komentare.

Tara je nakon “Elitovizije” i spominjanja u emisiji uživo, najavila da je tužila voditelja Milana Miloševića zbog uzimanja njenog imena u kontekstu odnosa sa njenim bivšim dečkom Nenadom Aleksićem.

– Ja razumem da nema rijalitija bez mene, ali korišćenje mene kao majke i zauzete žene i stavljanje ovakvih naslova, i te kako ima povod za tužbu – započela je Tara.

– Ja sam se dotičnog jedva otarasila i godinama bila na lekovima i jedva se oporavila od svega što mi je rađeno od strane njega – dodala je Tara.

– Takođe i Milan Milošević koji je sinoć izneo tvrdnju da ja pratim lik i delo Nenada Aleksića je takođe dobio tužbu. Dovedite se u red da ja ne bih otvorila usta – zaključila je Tara.

Ona je ovim pokušala da skrene pažnju da se njeno pominjanje svede na minimum, ili će izneti informacije koje su nepoznate čime bi nastao haos.

Podsetimo, Tara je za vreme komentarisanja Nenadovog nastupa na “Elitoviziji” bila pomenuta od strane člana stručnog žirija Dejana Dragojevića, ali i Nenada Aleksića Šaa.