Home Zanimljivosti “BRAK SA GOCOM ME JE OBELEŽIO ZA CEO ŽIVOT”: Ivan Marinković progovorio...

“BRAK SA GOCOM ME JE OBELEŽIO ZA CEO ŽIVOT”: Ivan Marinković progovorio o odnosu sa pevačicom…

298
0
Goca Trzan, Ivan Marinkovic,
Goca Trzan, Ivan Marinkovic,

Ivan Marinković progovorio o odnosu sa pevačicom…

Marinković otkrio nepoznate detalje.

Kontroverzni učesnik rijalitija progovorio je o odnosu sa svojom bivšom suprugom, poznatom pevačicom Gocom Tržan.

On je nedavno ponovo ušao u najgledaniji format na ovim prostorima, “Elita”.

U “Zadruzi 6” u kojoj je učestvovao prošle sezone, ispričao je sve tajne braka koji ga je obeležio za ceo život.

– Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona – počinje priču Marinković i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu.

– Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prve intimne odnose smo imali u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo – izjavio je Ivan bez imalo srama.

– Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život – rekao je.

– U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo… Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno – ispričao je Ivan Marinković prošle godine za medije.