Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Svi zanemeli nakon njegovog obraćanja… (VIDEO)

MARKO ĐEDOVIĆ POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Svi zanemeli nakon njegovog obraćanja… (VIDEO)

5093
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Svi zanemeli nakon njegovog obraćanja…

Marko Đedović je Matoroj skrenuo pažnju na odnos sa bivšom ženom Anitom. Dao joj je savet kako što pre da se oporavi.

Marko Đedović provodio je vreme u pušionici sa Jovanom Tomić Matorom, pa je ponovo pokušao da joj skrene pažnju na Anitin udarac kada je ušla u odnos sa Anđelom.

On je pokazao svoje pravo lice, a to je iskreno prijateljstvo sa Matorom. Na sve načine pokušavao je da joj otvori oči i da doznanja da treba zauvek da precrta Stanojlovićevu.

– Da tebi neko nešto tako u životu uradi, a da ti bilo kakvu vrstu konverzacije možeš da imaš u bilo kom obliku – započeo je Đedović.

– Marš bre, j**em ti mamu, zatrovalo ti se i seme i pleme, eto to bih ja rekao. Takve ljude ja mrzim. Ne razumem uopšte potrebu, dođi normalno da pričamo. Ne ne mogu normalno da pričam sa nekim ko mi je to uradio, mogu samo da mu želim sve najgore – rekao je Đedović.

– I to da prisustvujem svemu najgorem i da se time sladim. Nije mi dobro od tih seljačkih fora na televiziji, kao raznežila se. Boli me bre k**ac za majku i tvoje dete ako si mi uništila život – rekao je Đedović.

Matora je samo sedela i slušala svog kuma, a s obzirom na to da nije imala šta da kaže to samo govori da se slaže sa njegovim mišljenjem.

Detaljnije pogledajte na video klipu KLIKOM NA OVAJ LINK!