Home Zanimljivosti ANĐELO I ANITA NAPRAVILI LOM U BELOJ KUĆI: Totalno im popustile kočnice...

ANĐELO I ANITA NAPRAVILI LOM U BELOJ KUĆI: Totalno im popustile kočnice – Sve se menja nakon ulaska porodice…

1039
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Sve se menja nakon ulaska porodice…

Pljušte poljupci na sve strane, odlučili da se više ne kriju ispod jorgana!

Tokom proslave Nove godine u “Eliti” Anita Stanojlović se naljutila na Anđelo Ranković jer joj je zabranio da odlazi kod DJ Nebe i naručuje pesme.

Ona je nakon toga odlučila da se pokupi i ode sa žurke u sobu za izolaciju i veče provede u krevetu.

Međutim, njena ljutnja nije dugo potrajala, pa se vrlo rzo vratila i smetila pored Anđela, koji je po svemu sudeći jedva dočekao da ponovo uživa u njenom društvu.

Oni su pre svađe sve vreme razmenjivali nežnosti, a Rankovića nije mogao da obuzda svoje ruke, koje su bez prestanka išle po njenom telu.

Kad se Anita vratila iz izolacije i odlučila da nastavi u provodu i vreme ne gubi na ljutnju dodatno su pojačali tempo zbližavanja i razmenjivanja nežnosti, pa su se nekoliko puta pred svima strastveno poljubili u usta, što ranije nisu radili.

Ove scene sigurno nisu prijale Jovani Tomić Matoroj koja ne krije da joj teško pada sve što se izdešavalo sa Anitom i da ne može da poveruje da je njen bivši prijatelj Anđelo ponovo završio sa njenom devojkom.

Anđela i Anitu nije zanimalo što je Matora par metara pored njih i što njihovu poljupci mogu da joj unište doček Nove godine. Anđelo i Anita su nakon proslave ponovo završili zajedno u krevetu, ali su se obuzdali da ne dođe do vrele akcije.

Inače, na društvenim mrežama mnogi komentarišu da Anđelo i Anita foliraju svoj odnos samo kako bi bili u centru pažnje i vodeća tema rijalitija, pogotovo jer Stanojlovićeva koristi svaku priliku da pecne Matoru, ali i pored toga njih dvoje imaju i dosta fanova koji veruju da je ovo iskrena ljubav i da je pitanje trenutka kad će zvanično postati ljubavni par, jer se za sad izjašnjavaju samo kao prijatelji.