Home Zanimljivosti DALILA DRAGOJEVIĆ ŽELJNO IŠČEKUJE BEBU: “Sigurna sam – Biću najbolja majka na...

DALILA DRAGOJEVIĆ ŽELJNO IŠČEKUJE BEBU: “Sigurna sam – Biću najbolja majka na svetu…”

915
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

“Biću najbolja majka na svetu…”

Kao i uvek, bez ustručavanja odgovarala je i na prijatna i na neprijatna pitanja.

Kontroverzna rijaliti učesnica Dalila Dragojević od svog prvog rijalitija od svog prvog učešća pod budnim je okom javnosti.

Nakon što je javno prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana, Dragojevićeva se nije vraćala u rijaliti, već se oprobala u voditeljskim vodama, gde je i dan danas. Trenutno, Dalila je u na odmoru u Americi, što je nije sprečilo da odgovori na nekoliko pitanja, u duhu praznika za Pink.rs.

Najlepši i najstresniji trenutak za tebe u 2023.godini je, glasilo je pitanje.

– Za mene je 2023. godina bila jedna od najuspešnijih godina, zaista nosim mnogo lepih uspomena iz te godine i zaista mi je žao što se završava. Zauvek će mi ostati u lepom pamćenju. A što se tiče nekih stresnih situacija zaista ne želim da ih se prisećam a i nije ih bilo toliko mnogo da su vredne pomena. A što se tiče lepih trenutaka, znate kako se kaže ‘o sreći se ćuti’ tako da ne želim da pokvarim to.

Na pitanje o planovima za 2024. godinu, Dalila je potvrdila da nema precizne planove.

– Nemam ja neke planove posebne, naravno da imam želje ali kao što sam rekla ne želim previše da pričam o tome da ne bih izbaksuzirala. Što se tiče tiktoka nastavljam po starom, nemaju tu neke specijalne novine da se unose, to je jedna vrsta virtuelnog rijalitija i tu stvari ne mogu da se planiraju. Dese se i svađe i prepirke ali to sve nosi takva vrsta angažmana. Sve ide po starom samo što eto mogu da očekuju neke nove klipove i još veću dominaciju na listi.

Što se tiče uspona i padova u prošloj godini, rijaliti takmičarka je rekla da je rastanak sa Dejanom samo ojačao.

– Uvek tako kod mene postoje neki usponi i padovi i skandali, ali to sam ja. Živ se čovek na sve navikne pa tako i ja što kaže pesma. Ove godine me je najviše ojačao taj samostalan život, što sam započela da živim sama i negde za sve stvari za koje sam mislila da se neću izboriti i da je potreban neko pored mene, da tu bude kao neka muška čvrsta osoba. Jer i sami znate da sam se ja i u rijalitiju uvek plašila kako ću da započnem da živim sama ali mi se to ispostavilo kao najbolja opcija i dosta me je ojačalo kako ne bi morala da zavisim od bilo koga, naučila sam da živim sama posle zajedničkog života sa bivšim mužem i zbog toga sam postala bolja verzija sebe.

Što se tiče prinove, Dalila je neko ko nije krio želju za potomstvom, te je to i ovaj put potvrdila.

– Svakako da bih volela da se ostvarim kao majka, meni to nije želja od sad već od kako sam stasala u neku ozbiljniju devojku koja može da bude razumljivija i oduvek sam imala taj neki majčinski instinkt i volela sam decu uvek i od svojih rođaka, uvek sam se igrala sa njima i kupovala im stvari, presvlačila i hranila. Kada ću se ostvariti to samo dragi Bog zna ali sam sigurna da ću biti najbolja majka na svetu.

Dragojevićeva je takođe potvrdila da je sa svojim novim partnerom na putovanju:

– Upravo dok ti odgovaram na ova pitanja nalazim se na svom putovanju iz snova, stigla sam u Njujork i stvarno ne mogu da verujem da se ovde nalazim, nekako mi je sve ovo nestvarno, to mi je bila jedna od najvećih životnih želja da odem u Ameriku i evo konačno sam uspela da je ostvarim tako da sam presrećna. Uvek sam govorila sebi da ću jednog dana otići u Ameriku i to se i ostvarilo.