Home Zanimljivosti DEMASKIRALA MENSURA: Hrabro ispričala zašto ćuti u Zadruzi – Otkrila šta je...

DEMASKIRALA MENSURA: Hrabro ispričala zašto ćuti u Zadruzi – Otkrila šta je sakrio od naroda… (VIDEO)

2556
0
Mensur Ajdarpasic, Vesna Vukelic Vendi,
Mensur Ajdarpasic, Vesna Vukelic Vendi,

Otkrila šta je sakrio od naroda…

Vesna Vukelić Vendi postavila je “dijagnoze” svim učesnicima Elite, ali samo je jedan učesnik njen favorit.

Vesna Vukeić Vendi, pevačica, književnica i rijaliti učesnica, jedan deo segmenta velikog intervjua posvetila je Eliti komentarišući sva aktuelna dešavanja.

Vendi je poznata po svom oštrom jeziku i da svojom, kako kaže, “duhovnom dioptrijom” demaskira pojedine rijaliti učesnike i da ih svede na pravu meru.

Ona je otkrila da joj je favorit Uroš Stanić i da se on pokazao kao najhrabriji učesnik u dosadašnjem toku rijalitija.

– Dopada mi se Uroš Stanić. Iako on na prvi pogled izgleda premlad i infantilno, on je vrlo hrabar. Vrlo je tačan u definisanju. Oni pokušavaju uzaludno da ga obesmisle da nije muškarac jer nema fizičku snagu poput Janjuša pa da se bije, ali on nije takav tip muškarca. Ne može da se bije, ali bolje razmišlja od svih njih zajedno. On je moje otkriće. Vrlo je tačan, srčan, istinoljubiv, pravdoljubiv. Oldično se snašao. On mi je skrenuo pažnju a ovi drugi su to što jesu – smatra Vendi.

Mensur Ajdarpašić je za mnoge najveće iznenađenje jer je veći deo dosadašnje Elite proveo ćuteći. On je najavljen kao jedna od najvećih zvezda Elite a u programu je gotovo nevidljiv. Vendi nema dilemu zašto je to tako.

– To nije nikakva taktika, Mensur je istrošen. Nema više šta da pokaže. Nema kreativnosti u sebi. Odličan bi bio spoj kad bi mogao Uroš da uđe u Mensurovo telo i da mu Mensur da tu samoveličinu svojim fizičkim telom. Mada Urošu to nije potrebno. Može on i tako i neuhranjen i sitan da se nosi sa svima jer je fantastičan – smatra Vendi.

Vendi je otkrila šta misli o Aniti i zašto se Matora zalepila za nju, takođe je brutalna bila o Anđelu a posebno je zasekla Đedovića ali i istakla da će Ša, ako ovako nastavi da završi u duševnoj bolnici. Takođe se dotakla i Janjuša, kao i njegove Aneli.

Sve o tome poslušajte u intervjuu u nastavku: