Home Zanimljivosti MENSURU STIGLA OPOMENA: Ne mogu da ga prepoznaju – Uputstvo za ponašanje...

MENSURU STIGLA OPOMENA: Ne mogu da ga prepoznaju – Uputstvo za ponašanje u Beloj kući…

453
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Uputstvo za ponašanje u Beloj kući…

Mensura su u rijalitiju posetili prijatelji, a zatim mu i očitali lekciju kako treba da se ponaša u rijalitiju.

Mensur Ajdarpašić ima armiju fanova, kojoj nije jasno zašto je učesnik “Elite” nezainteresovan za dešavanja u Beloj kući.

Bile su posete porodica, a Mensura su posetili najbliži prijatelji, koji su mu skrenuli pažnju na ponašanje i poručili mu da se trgne, kada je već dobio priliku da bude u najgledanijem rijalitiju.

Mensuru je ovo došlo kao hladan tuš, s obzirom da ni sam nije znao na čemu je i šta se dešava u spoljnom svetu.

Njegova porodica, prijatelji, kao i brojni fanovi, voleli bi da vide onog starog Mensura, a mnogi su zaključili da Ajdarpašiću fali neka devojka, odnosno ljubav, te da je to razlog ovakvog njegovog stanja:

– Gas, ti si mašina. Ne mogu da te gledam ovakvog. Želim da budeš mašina kao što si bio, a ne ovakav. Šta je ovo Mensure? Majka te gleda, podržava. Svi su tu za tebe, ali nemoj ovako da se ponašaš – rekao je prijatelj.

– Jasno – dodao je Mensur.

– Kad si već ovde, nemoj da se ponašaš ovako. Nemoj da praviš probleme, ali nemoj ni da ćutiš – kazao je Mensurov prijatelj.

Podsetimo, Mensur je u više navrata naglasio da bi voleo da napusti rijaliti, jer smatra da se u istom, ove sezone, nije najbolje snašao, ali njegovi prijatelji smatraju da treba da da “po gasu” i pokaže ko je zapravo Mensur.