Home Zanimljivosti BIVŠA ŽENA OD NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA POZNATIM PEVAČEM: Kako li...

BIVŠA ŽENA OD NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA POZNATIM PEVAČEM: Kako li će tek na ovo reagovati… (VIDEO)

841
0
Nenad Aleksic Sa, Ivana Aleksic,
Nenad Aleksic Sa, Ivana Aleksic,

Kako li će tek na ovo reagovati…

Nenad Aleksić Ša je u “Zadrugu 4” ušao kao zauzet, tačnije on je tada bio u braku sa Ivanom Aleksić, a onda ju je javno prevario sa Tarom Simov.

Njihov brak je okončan nakon Nenadove javne prevare, a on je više puta pričao kako mu je Ivana uzela sve što je mogla i na taj način naplatila bol koju je osećala.

Slična situacija se desila i ove sezone kada je Ša rešio da uđe u “ElitU”, ali je ovaj put podneo papire za razvod pre ulaska.

Naime, on je na proleće oženio TikTokerku Vanju, ali je brak ubrzo pukao. Iako zvanično još nije razveden, Ša je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović.

Međutim, kako se u “Eliti” polemiše o brakovima Nenada Aleksića Ša, on često vređa obe svoje bivše žene, pogotovo svoju prvu bivšu suprugu Ivanu, ne sluteći šta Ivana radi dok je on u “Eliti”.

Naime, Ivana je učestovala u snimanju spota za Magla bend, gde se našla u veoma vrelim scenama za frontmenom istoimenog benda, Vladanom Savićem.

Ona je bila u beloj košulji i donjem vešu, dok je Vladan bio bez majice, a mnogi komentarišu da se Ivana sjajno snašla u ulozi manekenke i glumice u spotu.

Kako li će Ša reagovati kada sazna za ovo, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!