Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA POSEDUJE TELEFON: Isplivao neoboriv dokaz – Čeka se reakcija...

NENAD ALEKSIĆ ŠA POSEDUJE TELEFON: Isplivao neoboriv dokaz – Čeka se reakcija produkcije…

1525
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Čeka se reakcija produkcije…

Nikome nije jasno šta se dešava.

Opšte poznata informacija je da korišćenje i posedovanje telefona nije dozvoljeno tokom boravka u “Eliti”.

Međutim, postoje indicije da je jedan učesnik prekršio glavno pravilo boravka na imanju u Šimanovcima, a reč je o Nenadu Alesiću Ša.

Naime, na društvene mreže je isplivala sporna fotografija, gde se jasno vidi da je Nenad bio aktivan u jednom momentu tokom svog boravka.

Pretpostavka koja kruži Instagramom je da je koristio telefon kad je na kratko izašao da bi se zvanično razveo od supruge Vanje Ignjatović. Međutim, vremenski okvir se ne poklapa nikako.

Reper i rijaliti učesnik, Nenad napustio je “Elitu” 18. novembra, kako bi otišao na zakazano ročište povodom razvoda braka od tiktokerke Vanje Aleksić. Na suđenju je trebalo da se pojavi i Vanja, ali se to nije dogodilo.

Instagram,
Instagram,

– Novo ročište je zakazano za 27. februar. Advokat ništa ne zna – požalio se Nenad.

Očigledno je da to nije slučaj, a i da jeste, takmičarima je kada izađu napolje strogo zabranjeno korišćenje elektronike poput telefona, kao i komunikacija sa ljudima.

Takođe, uvek postoji i mogućnost da je reper nekom bliskom telefon ostavio na čuvanje, te je vrlo moguće i da je to u pitanju. Ukoliko nije, produkcija će reagovati najstrožom kaznom.