Home Zanimljivosti STANIJA SLAGALA MAJU MARINKOVIĆ: Informacija iz spoljnog sveta napravila haos – Aleksandra...

STANIJA SLAGALA MAJU MARINKOVIĆ: Informacija iz spoljnog sveta napravila haos – Aleksandra i Filip Car nisu raskinuli… (VIDEO)

1153
0
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic,
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic,

Aleksandra i Filip Car nisu raskinuli…

Periperije kreću.

Veliku prašinu podiglo je gostovanje Stanije Dobrojević u “Eliti”.

Sem što se posvađala sa Aneli Ahmić, Dobrojevićeva je izgleda prenela neke informacie iz spoljnog sveta svojoj drugarici Maji Marinković!

Naime, Đedović je sa Matorom komentarisao ono što je načuo da je starleta prenela Marinkovićevoj, a to je da su Car i Aleks raskinuli.

U razgovoru sa Matorom, Đedović je otkrio da je Stanija rekla Maji da su njen bivši Filip Car i njena ljuta suparnica Aleksandra raskinuli.

Prilikom čestitki od porodica Maja je na Zolinoj videla Cara, te je nakon toga imala mini nervni slom koji je pravdala time što nije videla svog ljubimca Lea kod Takija u krilu.

Marko tvrdi da je Stanija sve slagala kako bi odvojila Maju od Anđela, jer, izgleda da njihovo druženje nekome ne odgovara.

– Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još joj je rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!