Home Zanimljivosti VELIKA DRAMA U JANJUŠEVOJ PORODICI: Naglo mu pozlilo – Teško se nosi...

VELIKA DRAMA U JANJUŠEVOJ PORODICI: Naglo mu pozlilo – Teško se nosi sa gubitkom mlađeg brata…

8297
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Teško se nosi sa gubitkom mlađeg brata…

Blizak izvor Marka Janjuševića Janjuša ispričao je kako se učesnik rijalitija nosi sa gubitkom mlađeg brata.

Marko Janjušević Janjuš nedavno se susreo sa velikog tragedijom, kada je saznao da mu se brat Mihailo Janjušević obesio.

Kako saznajemo, Janjuš već danima ne može da dođe sebi, naročito u trenucima kada se priseća Mihaila.

U jednom trenutku, dok je gledao zajedničke uspomene, Janjušu je pozlilo, nije mogao da izdrži bol u glavi, zbog patnje za Mihailom, a blizak izvor bivšem košarkašu je ispričao i reči koje on stalno ponavlja:

– Janjuš ne dolazi sebi, svaki dan ima glavobolje, mnogo mu Mihailo nedostaje. Stalno ponavlja “Prokleti život, što nas razvodji”, mnogo ga boli to što nije mogao da ga zagrli, da ga ne pušta iz naručja. On stalno gleda sada u njegove slike, priseća se, priča sa svojima o njemu – priča izvor koji je blizak Janjušu.

Velika ispovest Marka Janjuševića Janjuša nakon sahrane najmlađeg rođenog brata Mihaila Janjuševića, koji je sebi vešanjem oduzeo život 25. decembra 2023. godine, potresla je region.

Janjuš je, između ostalog, priznao i da li se kaje što više vremena nije provodio sa bratom.

– Jedino što se kajem što više vremena nismo provodili zajedno, ali to je život, kada odrasteš svako ide na svoju stranu, pogotovo ja koji sam imao drugu porodicu… Ne kajem se jer nisam mogao da mu pomognem, znam da nisam, ali se kajem što ga nisam barem zagrlio onako kao kada je bio mali, kada sam ga grlio i ljubio da se mami žalio kako ne može da izdrži koliko ga gnjavim… Mnogo sam ga voleo, mnogo… On je bio moje sve… – ispričao je Janjuš za Pink.