Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIKOLIĆ UHVAĆENA NAKON RASKIDA SA FILIPOM CAREM: Pokazala narodu koliko je...

ALEKSANDRA NIKOLIĆ UHVAĆENA NAKON RASKIDA SA FILIPOM CAREM: Pokazala narodu koliko je srećna i kako uživa…

791
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Pokazala narodu koliko je srećna i kako uživa…

Aleksandra Nikolić objavila je fotografiju svog trudničkog stomaka, a time je pokazala javnosti koliko je srećna i kako uživa.

Pobednica rijalitija “Zadruga 6” Aleksandra Nikolić, objavila je fotografiju svog trudničkog stomaka, a sve fanove je raznežilo kada su videli kako se beba pomera.

Aleksandra je ovaj dirljiv momenat odmah snimila i pohvalila se na društvenoj mreži Instagram.

Na fotografiji Aleksandra je ušuškana u svom krevetu, a vide se pokreti male bebice. Uz to je Nikolićeva ubacila i pesmu za decu kako vi doživljaj bio još bolji.

Ona je nedavno napustila Crikvenicu, pa je zbog toga u javnosti nastala potpuna pometnja jer su počele spekulacije da je raskinula sa Filipo Carem.

Nakon tog saznanja, oglasio se i Filip Car koji je rekao sledeće:

– Super sam! Inače Božić mi je danas! Mislim ništa specijalno Božić kao Božić malo jedemo familijarno se okupili blejimo… Istina je zamisli to! A kako je otišla u Beograd zamisli još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd jer je strani državljanin pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od tri meseca, a kako joj pamet smeta sinoć se naljutila, blokirala me i obrisala slike – započeo je Car.

– Ona mi stavi na leđa hiljadu bolesnika za Božić zajedno sa vama novinarima pa ću ja vas sve na stori pa da svi zanju o čemu je reč jer ovo je sumorno majke mi ljudi. Pa bar Božić da prođe pa ćete onda udarne svetske vesti bitne po život ljudi – zaključi je Car.