Home Zanimljivosti ANA ĆURČIĆ KONAČNO PROGOVORILA O AFERI ROLEKS: Po prvi put priznala gde...

ANA ĆURČIĆ KONAČNO PROGOVORILA O AFERI ROLEKS: Po prvi put priznala gde je završio sat Ace Bulića…

2359
0
Aca Bulic, Ana Curcic,
Aca Bulic, Ana Curcic,

Po prvi put priznala gde je završio sat Ace Bulića…

Ana Ćurčić progovorila je o čuvenom satu Ace Bulića.

Ona se osvrnula na trenutni odnos sa njim.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” otkrila je za domaće medije u kakvim je odnosima sa Acom Bulićem, pa progovorila o svojim trenutnim udvaračima.

Priznala je i šta se dešava sa čuvenim satom Ace Bulića i bez problema progovorila na tu temu.

Evo šta je sve rekla:

– Jao, taj čuveni “Roleks”… Ne, neću mu pokloniti “Roleksa”, ja njemu poklanjam svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za “Roleks” zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje “Roleks”. Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti “Roleks”, to je najmanji problem! – započela je Ana za Rebubliku.

– Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni “Roleks”. Ja više ne znam šta se dešava s tim… Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim… Evo, ti si mene sad podsetio na njega – priznaje Ćurčićeva, te dodaje da ima udvarača, ali da nije spremna za novu ljubav:

– Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto “na pola”. Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg – zaključila je ona.