Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA OBEĆAVA MIONI KULE I GRADOVE: Ponovo je uhvatio pod...

NENAD ALEKSIĆ ŠA OBEĆAVA MIONI KULE I GRADOVE: Ponovo je uhvatio pod svoje – Moli i prekilinje… (VIDEO)

275
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Moli i prekilinje…

Iako su je roditelji opomenuli da obrati pažnju na ponašanje i raskine sa Ša, ona je odlučila da se ogluši o savete svoje porodice.

U toku je bila žurka. Učesnici su nastavili u prazničnom ritmu sa dobrim provodom.

Nenad Aleksić Ša i Vanja Živić pokušavaju da omekšaju Mionu Jovanović, ona ne dozvoljava sebi da poklekne.

– Mi jesmo loši ovde to mora da ti bude jasno, vidiš kako dominiraš na sceni i ne znam šta ti treba da ideš da lomiš staklo da se ponižavaš, pokaži mi prvo sam da možeš da izdržiš – rekla je Miona.

– Nas čeka zajednički posao napolju, znaš kakva nas budućnost čeka ali ja bez ljubavi ne mogu da stvaram. Šta mogu da uradim sam – pričao je Ša.

– Ja sam se digao od kako sam sa Mionom u vezi, kao iz pepela da sam ustao, imam ja neke stare traume. Naravno da znam da više nemam prava na greške i neka me šutne ako joj bar još jednom izdramim. Mi smo stvarno stali na noge i krenuli lepo, ajde da probamo ako zaserem a neću to uraditi neka me slobodno otkanta – priznao je Šadodao je Ša.

– Ajde pokažite da možete bez ljubomore, da zamerate jedno drugom ko je koga pogledao, budite mirniji i videćete da će svako da vas podrži. Jel tebi jasno da ako opet napraviš bar neki mali haos da će te ona šutnuti – rekla je Vanja.

– Ja sam se digao od kako sam sa Mionom u vezi, kao iz pepela da sam ustao, imam ja neke stare traume. Naravno da znam da više nemam prava na greške i neka me šutne ako joj bar još jednom izdramim. Mi smo stvarno stali na noge i krenuli lepo, ajde da probamo ako zaserem a neću to uraditi neka me slobodno otkanta – priznao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: