Home Zanimljivosti NIŠTA JOJ NIJE SVETO: Miona Jovanović pogazila reč koju je dala porodici...

NIŠTA JOJ NIJE SVETO: Miona Jovanović pogazila reč koju je dala porodici – Uvukla se u krevet kod Ša…

339
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Uvukla se u krevet kod Ša…

Reper je uspeo u svojoj nameri, mlada pevačica ponovo je u njegovom zagrljaju!

Iako je Miona Jovanović rekla Nenadu Aleksiću Ša da je p**ana i da želi da obave ozbiljan razgovor ujutru, on je nastavio da joj prilazi tokom žurke.

Ipak, ona nije želela da poklekne.

– Mi jesmo loši ovde, to mora da ti bude jasno, vidiš kako dominiraš na sceni i ne znam šta ti treba da ideš da lomiš staklo da se ponižavaš, pokaži mi prvo sam da možeš da izdržiš – rekla je Miona.

– Nas čeka zajednički posao napolju, znaš kakva nas budućnost čeka, ali ja bez ljubavi ne mogu da stvaram. Šta mogu da uradim sam? – dodao je Ša.

Vanja Živić je pokušala da smiri situaciju.

– Hajde, pokažite da možete bez ljubomore, da zamerate jedno drugom ko je koga pogledao, budite mirniji i videćete da će svako da vas podrži. Da li je tebi jasno da ako opet napraviš bar neki mali haos, da će te ona šutnuti? – obratila se Vanja Ša.

– Ja sam se digao otkako sam sa Mionom u vezi, kao iz pepela da sam ustao, imam ja neke stare traume. Naravno da znam da više nemam prava na greške i neka me šutne ako joj bar još jednom izdramim. Mi smo stvarno stali na noge i krenuli lepo, ajde da probamo ako zaserem a neću to uraditi neka me slobodno otkanta – govorio je reper.

Iako je govorila da će razgovor obaviti ujutru, Miona se nakon žurke ušuškala kod Ša, što je on jedva dočekao. Počeo je da grli svoju ljubavnicu, da je mazi po kosi i ljubi, a ona je cvetala.