Home Zanimljivosti OTKRILA ONO ŠTO DO SADA NIJE: “Razumem Janjuševu ženu – Prevelika ljaga...

OTKRILA ONO ŠTO DO SADA NIJE: “Razumem Janjuševu ženu – Prevelika ljaga je bačena na njihovu kuću…” (VIDEO)

3247
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Jedna od najboljih analitičarki rijalitija, Vesna Vukelić Vendi, uporedila Ša i Janjuša…

Pored podrške, članova užih porodica i fan grupa, najvažniji segment Elite spolja čine odlični analitičari. Jedna od najboljih analitiačara je pevačica i književnica Vesna Vukelić Vendi koja pored toga što ima rijaliti iskustvo, ali i karijeru voditeljke Parova, pre svega ima mudrost i hrabrost da direktno iznese šta misli o svakom učesniku.

Kada je Vendi u pitanju i njena analiza, ne postoje floskule i opšta mesta, već direktno izvuče suštinu.

Stoga je ona u intervjuu uporedila dva rijaliti “preljubnika” Elite, Nenada Aleksića Ša i Marka Janjuševića Janjuša.

– Te preljube ne mogu da se porede. One su dijametralno suprotne. Ša je bio mesec dana u braku iako je sve to bilo na nivou zabavljanja a ne braka. To mu je bio već drugi brak, nije imao dete iz prethodnog braka, treće pre toga je imao neke veze tokom kojih se totalno obesmislio. Ša je čovek koji ne ume da razmišlja, potpuni autsajder u svakom smislu. Ša prezire muški rod, prezire svakog muškarca. On ne može da podnese što ne ume da bude u centru pažnje, on mora da blebeće samo da ubedi sebe da će i on da priča, makar i na tom lokalnom nivou. Eto dokle ide ta zloba i sujeta tih najmanjih, takozvanih pijuna, ali tako Ša je sada izašao u žižuu. Ipak, mislim da mu je ovo poslednja sezona, Ša će završiti na nekoj psihijatriji – smatra Vendi.

Potom je odlučila da prokomentariše Janjuša koji, iako ja najavio da neće ulaziti u intimne odnose sa drugim ženama u Eliti, ipak, pokleknuo i započeo odnos sa Aneli Ahmić.

– Što se tiče Janjuša, Janjuš je sam rekao da mu poslednjih tri godine niko nije rekao volim te, niti mu je izjavio ljubav. Tako da je reč o čoveku koji je, prema svemu sudeći, slobodan, jer ako ti niko tri godine nije rekao volim te i ako tvrdi da traga za ljubavlju. U potpunosti razumem njegovu ženu, prevelika ljaga je bačena na njihovu kuću. Nije samo to stvar preljube, jer preljuba može da se oprosti, nego sa kim je on obesmislio tu ženu. To je toliko ljigavo i odvratno da ni ime ne mogu da izgovorim te osobe sa kojom je Janjuš prevario svoju suprugu u četvrtoj sezoni. Janjuš je to uradio svojoj ženi sa najvećim društvenim talogom, koja je oličenje zavidnosti i zlobe jer ne postoji ništa gore nego kad želimo da komšiji crkne krava. To je osoba koja sve što ima veze sa ljubavlju, kada vidi neki odnos, želi da sruši i uništi pa makar bila aktuelna jedan dan. Eto kada je ta osoba želela Desingerici da se nametne, pa je nešto ulazila u bazen jer je saznala gde se kupa, Desingerica se odmah ograduio jer je video da je reč o ludaku – sipričala je Vendi.

Vendi je u intervju analizirala Matoru i Anitu, a posebno je zakačila Anađela, tako je otkrila zašto Mensur Ajdrapašić ćuti u Eliti, a psoebno je brutalno uništila Marka Đedovića.

Ona je otrkila i ko je njen jedini favorit u Eliti i žestoko oplela po mnogobrojnim učesnicima.

Sve o tome možete da poslušate u nastavku: