Home Zanimljivosti ZAVRŠILA U BOLNICI: Hitno napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema – Mora na...

ZAVRŠILA U BOLNICI: Hitno napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema – Mora na lečenje…

512
0
Teodora Balzak,
Teodora Balzak,

Mora na lečenje…

Teodora Balzak objavila je fotografiju iz bolnice i zabrinula mnoge fanove.

Nakon nedavnih događaja u vezi sa bivšom učesnicom rijalitija Teodorom Balzak i njenim partnerom Nikolom Bukilićem, javnost je ponovo uzburkana.

Nedavna fotografija na kojoj je Teodora pokazala modrice na svojim rukama izazvala je brojne spekulacije i zabrinutost među fanovima.

Fotografija koju su Teodora i Nikola podelili na društvenim mrežama, na prvi pogled deluje kao još jedan trenutak sreće i ljubavi.

Međutim, pažljiviji posmatrači su primetili modrice i podlive na Teodorinim rukama, što je izazvalo zabrinutost i mnogo pitanja. I dok javnost spekuliše o uzrocima ovih povreda, zvanične informacije još uvek nisu dostupne.

Teodora je sada ponovo uznemirila javnost, kada je podelila fotografiju od lekara, gde je čekala da uđe u ordinaciju.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, učesnica rijaliti programa “Elita” Teodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja.

Jasno je da je Teodora morala ozbiljno da se posveti zdravlju čim je napustila zidove imanja u Šimanovcima i da je situacija koja joj se dešava jako ozbiljna i da će morati ozbiljno da povede računa o sebi.

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru “Elite”, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo Velikog šefa, nakon kog je Teodora napustila rijaliti.