Home Zanimljivosti NAKON SKANDALA UŽIVO: Vera Matović uputila javno izvinjenje Luni Đogani…

NAKON SKANDALA UŽIVO: Vera Matović uputila javno izvinjenje Luni Đogani…

5727
0
Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

Vera Matović uputila javno izvinjenje Luni Đogani…

Nakon što je u emisiji uživo skrenula pažnju pobednici “Zadruge 2” da treba da povede računa o svom izgledu, dodala je i post scriptum.

Uživo u emisiji Sanje Marinković dogodila se jedna neprijatna situacija, kad je pevačica Vera Matović (77) pričala o svom viđenju žena u brakovima.

Druge gošće, pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani (27) i glumica Zinaida Dedakin (63), morale su da kažu šta im je na duši.

Vera je tom prilikom dala savet Luni da odlično izgleda iako se nedavno porodila, ali da bi trebala da povede računa i da smrša.

Pevačica se sada za “Blic” opravdala i rekla da joj je samo udelila savet i nije imala lošu nameru.

– Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja… Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: “Ne može”, ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša – rekla je Vera u emisiji.

Dok se Luna na ovu njenu izjavu samo smejala.

– Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša, da ne bude posle: “Marko, Marko, sunce li ti žarko”. Naravno, kada sam to rekla u emisiji, imala sam dobru nameru, nisam bila zlonamerna. Ništa negativno nisam mislila. Volim i njenu mamu i nju, i obožavam sve svoje kolege i ljude, nisam nikome nikada zlo pomislila. Posle ovoga, neću više ništa ni za koga da pričam. Alal vera kako izgleda i posle tri meseca. Moja poenta je bila da, svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, lako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene. Treba da budem primer svima, i kako jedem i kako trčim, u mom životu nema ni alkohola, ni droge, ničega – objasnila je pevačica za “Blic”.