Home Zanimljivosti “MONSTRUM – TREBA DA ODGOVARA ZA UNIŠTAVANJE TUĐIH ŽIVOTA”: Marija Kulić javno...

“MONSTRUM – TREBA DA ODGOVARA ZA UNIŠTAVANJE TUĐIH ŽIVOTA”: Marija Kulić javno progovorila o Miljaninoj trudnoći…

724
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Marija Kulić javno progovorila o Miljaninoj trudnoći…

Poznato je da Marija nema dlake na jeziku kada komentariše učesnike rijalitija, čak i kada je njena ćerka u pitanju.

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole jedna je od glavnih tema proteklih godina, a posebno proteklih dana. Naime, Zola je samonicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a Kulićeva se vratila u Belu kuću, te priznala cimerima da misli da je ostala u drugom stanju.

Marija Kulić je otkrila da li je nekako pokušala da stupi u kontakt sa ćerkom i da li misli da je ona trudna:

– Ništa ne nađagam i ne pričam o nečemu što nije potvrđeno i dokazano. Čekam vreme njenog ciklusa i mislim da će je Bog sačuvati, s obzirom na to da ne zna šta radi – istakla je Marija.

Kulićeva je posebno besna na nesuđenog zeta Zolu, koji je imao nezaštićene odnose sa Miljanom:

– O monstrumu Zoli posvele ovoga što je uradio, imao po ko zna koji put nezaštićen odnos, suvišno je reći bilo šta, a ne poslati ga tamo gde bi odgovarao za uništavanje tuđiš života – poručila je Kulićka, pa dodala:

– Volela bih da sve koje rodite dete od njega, da odvedu decu da ih čuvao, pa da vidim onda to m… – zaključila je Marija za Republiku.

Podsetimo, Miljana je izjavila da neće abortirati Zolino dete:

– Kasni mi, Darko, već par dana, meni nikada ne kasni. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, ja to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispostavi da sam trudna – bila je izričita Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.