Home Zanimljivosti NEMA DALJE – POTEZ OČAJNICE: Anita Stanojlović ne prestaje da se ponižava...

NEMA DALJE – POTEZ OČAJNICE: Anita Stanojlović ne prestaje da se ponižava – Želi to po svaku cenu…

939
0
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Želi to po svaku cenu…

Anđelo i Anita se ne odvajaju jedno od drugog, a sada su otišli i korak dalje. Iako su u početku govorili da neće spavati u istom krevetu i da će sve ići svojim tempom, sudeći po onome što vidimo, nisu ostali dosledni sebi.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Milan Milošević je Anđelu Ranković dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom momentu, šokirala mnoge.

Naime, on je rešio da iznenada ozvaniči vezu sa Anitom, iako je dugo tvrdio da neće ući u vezu i da ga to ne zanima.

Korisnici društvenih mreža su zaključili da je Ranković opipao teren i da je shvatio koliko zajedničkih fanova ima, te je odlučio da napravi rijaliti priču, koja bi ga mogla voditi do samog finala.

S druge strane, Anita je pre dva dana izjavila da je u drugom stanju, što još uvek nije demantovala, pa nije isključeno da je Anđelo odlučio da preuzme odgovornost:

– Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo, ali da se ne bi to rastezalo, nastavljamo sa takvim odnosom – rekao je Anđelo.

Sada je gledaoce iznenadilo to što su, nakon objavljivanja ove informacije, Anita i Anđelo završili u razdvojenim krevetima u izolaciji, iako su zvanično zajedno. Ranković ju je samo poljubio za laku noć, pa okrenuo leđa i zaspao.

Međutim, danas je došlo do preokreta, pa je Anita odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i spoji krevete u sobi za izolaciju.

Mnogi smataju na društvenim mrežama da je ovo najgori potez koji je mogla da napravi i da je na ovaj način direktno zamolila da budu intimni. Takođe, publika koja prati rijaliti smatra da je Stanojlopvićeva trebala da bude strpljiva, a ne ponovo da se nameće Anđelu.