Home Zanimljivosti SPREMITE KOKICE I UŽIVAJTE: Večeras za Maju Marinković kreće haos u Eliti...

SPREMITE KOKICE I UŽIVAJTE: Večeras za Maju Marinković kreće haos u Eliti – Rijaliti tek počinje…

1559
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Rijaliti tek počinje…

Jedna od najkontroverznijih i najvoljenijih rijaliti zvezda od večeras ulazi u gas.

Nikola Lakić, kao novopostavljeni vođa ove nedelje, tokom podele budžeta pohvalio je Maju Marinković i njeno ponašanje, kao i komentarisanje učesnika i situacija u Eliti.

Međutim, Maja je odlučila da okrene novi list i promeni način funkcionisanja u rijalitiju, što će potpuno promeniti tok Elite.

– Moram samo da najavim da od večeras kreće haos, prošli su prazniici, ne mogu da slušam ove lažne moraliste, mora da se zna ko je ko. Uzmite kokice i gledajte večeras – rekla je Maja.

Nismo sigurni na koga ili na šta je tačno mislila, ali očigledno će gledaoci sve saznati večeras, tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, gde će progovoriti o svim tajnama na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Inače, Maji je stigla podrška za Novu godinu, odnosno, njen otac Taki, ušao je u Belu kuću i poručio joj da je kraljica rijalitija i da ima sve više fanova, zbog iskrenog komentarisanja, pa je, čini se, Maja odlučila da da “gas” i pokaže svima zube.

Ona je, kako i sama kaže, ispoštovala praznike i bila dovoljno fina, ali to se prekida već večeras, kada kreće sa rešetanjem, a niko neće biti pošteđen.

Maja ne krije da joj je trenutno dosadno u rijalitiju i da joj fali neki muškarac, a po svemu sudeći, ona čeka Filipa Cara, u kog je i sada zaljubljena, što i sada priznaje.