Home Zanimljivosti MOŽE LI ODVRATNIJE: Zaboravila da je pod budnim okom kamera – Milena...

MOŽE LI ODVRATNIJE: Zaboravila da je pod budnim okom kamera – Milena Kačavenda se zanela pa pojela sopstveni… (VIDEO)

1136
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Milena Kačavenda se zanela pa pojela sopstveni…

Milena Kačavenda se opustila uživo u programu i zaboravila da kamera beleži svaki njen korak.

Takmičarka rijalitija “Elita 7”, Milena Kačavenda, postala je predmet brojnih komentara na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na Instagramu koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Na snimku se vidi kako Milena u toku emisije “Gledanje snimaka” ulazi u prostoriju za pušenje, nakon čega čačka nos, a potom pojede sadržinu. Ovaj skandalozan potez izazvao je zgražavanje kod mnogih gledalaca i korisnika društvenih mreža.

Nakon što je snimak postao viralan, komentari na društvenim mrežama preplavili su internet, a reakcije javnosti bile su pomešane. Mnogi korisnici izrazili su zgražavanje i šok zbog Mileninog postupka, osuđujući je zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Drugi su istakli da je ovaj potez potpuno neprihvatljiv i da takvo ponašanje ne sme da bude promovisano putem televizije.

Ovim skandalom, Milena Kačavenda dodatno je skrenula pažnju na sebe, ali ovoga puta na vrlo negativan način. Inače kontroverzna ličnost, Milena je već bila predmet raznih polemika u rijalitiju, ali ovaj potez izazvao je posebno burne reakcije. Pitanje je kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja, kao i na Mileninu popularnost među gledaocima.

Ostali učesnici rijalitija mogli bi imati svoje mišljenje o ovom događaju, a moguće je da će se stvoriti dodatna tenzija među takmičarima.

Milenin skandalozan potez definitivno je izazvao burne reakcije javnosti i postao predmet brojnih diskusija na društvenim mrežama. Ostaje da se vidi kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja, ali je sigurno da će ostaviti trajne posledice po Mileninu reputaciju u rijalitiju “Elita 7”.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!