Home Zanimljivosti OGLASILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Ono što je poručila Staniji i Maji nakon...

OGLASILA SE ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Ono što je poručila Staniji i Maji nakon priče o raskidu zatrešće Šimanovce…

1331
0
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic, Aleksandra Nikolic,
Stanija Dobrojevic, Maja Marinkovic, Aleksandra Nikolic,

Ono što je poručila Staniji i Maji nakon priče o raskidu zatrešće Šimanovce…

Dozlogrdilo joj je da sluša priče o sebi.

Stanija Dobrojević, poznata rijaliti zvezda, ušla je u Belu kuću 1. decembra sa ciljem da podeli poklone učesnicima “Elite”.

Međutim, osim ove geste, Stanija je iskoristila priliku da porazgovara sa Majom Marinković i pruži joj savet u vezi sa njenim ponašanjem.

Ovaj susret izazvao je burne reakcije učesnika, a posebno kontroverzu izaziva Stanijino otkriće da se Filip Car i Aleksandra Nikolić više nisu zajedno.

Nakon što je Stanija razgovarala sa Majom i otkrila joj informaciju o raskidu Filipa i Aleksandre, učesnici “Elite” su osudili ovaj potez tvrdeći da je Stanija pokušala da iskoristi Maju i da će ova situacija dodatno zakomplikovati odnose unutar rijalitija.

Nakon ovog događaja, Aleksandra Nikolić se oglasila i iznela svoje mišljenje o celoj situaciji. Njen komentar sigurno će izazvati dodatnu pažnju javnosti i učesnika rijalitija.

– Ne zanimaju me ni jedna ni druga – bila je kratka za medije pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić.

Inače, sada je veliku pažnju privukao komentar Filipa Cara na društvenoj mreži TikTok, u kojem je javno prozvao Maju i njenog oca Takija Marinkovića.

– I ovaj i njegova ćerka ne skidaju mi se sa leđa, dok sam u “Zadruzi”, ni napolju, na Mars da odem oni bi me spominjali – napisao je Car na videu koji je postavio Osman Karić i uz to dodao emotikone koji plaču od smeha.