Home Zanimljivosti PORODICA KULIĆ ZBOG MILJANINE TRUDNOĆE BESPOMOĆNA: Marija iz Niša apeluje da se...

PORODICA KULIĆ ZBOG MILJANINE TRUDNOĆE BESPOMOĆNA: Marija iz Niša apeluje da se monstrum zaustavi…

392
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Marija iz Niša apeluje da se monstrum zaustavi…

Od reči do reči je rekla sve što je imala.

Aktuelna učesnica rijalitija “Elita” Miljana Kulić sumnja da je ponovo u drugom stanju, ali ovog puta sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je nakon diskvalifikacije otputovao u Beč.

Miljanina majka, Marija Kulić, koja pomno prati dešavanja u Beloj kući, sada se oglasila na ovu temu.

– I ti sa takvim praviš dete, ej Bože, mili Bože – bila je prva objana na Marijinom Instagramu, a zatim je usledila i druga:

– Šta priča ova bre, da Zola bude Željku uzor, da živi sa njim? Šta bi dete naučilo od njega? Bože mili šta je više sa njom? – napisala je ona.

Miljana je izjavila da će zadržati dete, ako se ispostavi da jeste trudna.

– On je tražio i da dobijemo psa malog, ja sam rekla da je to budalaština. Krišom smo uzeli Beku i igrali se sa njom u vešeraju. Da se igraš sa nečijim emocijama možeš, ali da se igraš sa nečijim životom… Ja sam želela drugo dete sa njim, ali Bog mi je poslao signal da ne treba da idem. Pomislila sam da li ću opet staviti Zolu ispred deteta i odmah sam presekla. Mislim sa sam trudna, moliću Boga da nisam trudna, ali dete ću zadržati ako jesam. On je odrastao bez oca i postoji mogućnost da bude isti kao svoj roditelj i da ne bi hteo da vidi dete – rekla je Miljana.

Njena majka se povodom ovog pitanja oglasila oštrim rečima:

– Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim – istakla je.

– Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je – rekla je Marija za Blic.