Home Zanimljivosti POZNATE INFORMACIJE O NJENOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Evo kako se sada oseća i...

POZNATE INFORMACIJE O NJENOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Evo kako se sada oseća i da li će se vratiti u rijaliti…

458
0
Teodora Balzak,
Teodora Balzak,

Evo kako se sada oseća i da li će se vratiti u rijaliti…

Rijaliti učesnica napustila je “Elitu” zbog ugroženog zdravstvenog stanja, a sada su u javnost izašle prve informacije o tome kako se oseća.

Starleta Teodora Balzak je pre mesec dana napustila rijaliti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao.

Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

– Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte – otkrila je Teodora.

Starleta je otkrila da je pored upale štitne žlezde, otkriveno i da ima problema sa srcem, tahikardijom i nadbubrežnom žlezdom. Imala je i loše rezultate krvne slike, a dodatno je najavila da će biti podvrgnuta raznim ispitivanjima, uključujući i ultrazvuk stomaka.

Teodora je izjavila da je iza sebe imala četiri stresne godine, a trenutno se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama koje uključuju i mogućnost otkazivanja bubrega. Dodatno, primećuje opadanje kose i oticanje glave i nogu.

– Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem – rekla je nedavno Teodora za “Informer”.

Teodora Balzak je istakla da se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima, te da je trenutno podvrgnuta nizu medicinskih testova i pregleda. Njeni zdravstveni problemi su kompleksni i zahtevaju ozbiljnu pažnju i lečenje van rijalitija.

Teodora je naglasila da je stanje veoma loše i da se suočava sa više zdravstvenih problema istovremeno. Njena borba sa zdravljem je postala prioritet, te je napustila rijaliti kako bi se posvetila lečenju i oporavku, a izvesno je da se neće vraćati u “Elitu” ako joj se stanje ne stabilizuje.