Home Zanimljivosti UGLEDALA JANJUŠA NA VRATIMA BELE KUĆE: Reakcija Aneli Ahmić sve zaprepastila –...

UGLEDALA JANJUŠA NA VRATIMA BELE KUĆE: Reakcija Aneli Ahmić sve zaprepastila – Srce joj zastalo…

2628
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Srce joj je zastalo na trenutak kada je videla da se nešto događa…

Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu” zbog smrti brata Mihajla Janjuševića u decembru, a njegova rijaliti simpatija Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro.

U međuvremenu Aneli ne prestaje da pati za njim, jer su se bez objašnjenja razdvojili u jeku ljubavi, ali ona sve vreme predoseća da se dogodilo nešto posle čega više ništa neće biti isto.

Međutim, Aneli je tokom sastanka doživela šokantnu situaciju, a kamera je zabeležila njenu reakciju.

Naime, njoj se u jednom trenutku učinilo kako Janjuša vidi na vratima Bele kuće, ali to ipak nije bio on već njena cimerka Tamara.

– Ko je ono? Ja sam se prepala, j*bote… Tamara TikTok je – govorila je Aneli.

Ovaj momenat zabeležila je jedna njihova fan stranica, koja je to odmah podelila na svom profilu, kako bi svima dokazali Anelinu ljubav prema bivšeg košarkašu, kao i veliku želju da se on vrati u takmičenje.

– Mislila Janjuš na vratima – napisala je ta stranica.

Instagram,
Instagram,

Inače, kasnije tokom dana Aneli je priznala svojim cimerima kako joj Janjuš non stop dolazi u snove i da joj se svake noći javi dok spava.

Veći deo publike se pita da li će i kada Aneli saznati zbog čega je Janjuš napustio imanje u Šimanovcima i da li će se vratiti?