Home Zanimljivosti ZVANIČNO OBRAĆANJE IZ ZADRUGE: U živom prenosu upućene reči na račun Marka...

ZVANIČNO OBRAĆANJE IZ ZADRUGE: U živom prenosu upućene reči na račun Marka Janjuševića Janjuša…

1000
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U živom prenosu upućene reči na račun Marka Janjuševića Janjuša…

Ovo je malo ko očekivao.

Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu” zbog smrti brata Mihajla Janjuševića 25. decembra, a njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati.

Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro.

Sada je stiglo pismo, odnosno zvanično saopštenje za početak radio emisije “Amnezija” koju je Janjuš vodio sa Milenom Kačavendom, a ona to sad radi sama. Na samom početku emisije ona je iskoristila priliku da mu se obrati i u ime svih rijaliti takmičara uputi snažnu poruku.

– Mog kolege Janjuša i dalje nema, stolica je prazna, a pretpostavljam da vi napolju bolje znate. Gde god da si da znaš da nam nedostaješ i da te željno iščekujemo. Šta god da se dešava držimo ti fige i mislimo na tebe – rekla je Milena u radio emisiji “Amnezija”.

Inače, putem društvene mreže Instagram, Janjuš je podelio porodične fotografije i izrazio svoje duboko žaljenje za bratom.

Međutim, nedavno je iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio majku i sestru svoje ljubavnice Aneli Ahmić.

Ovaj iznenađujući potez nije prošlo neprimećeno među fanovima rijalitija, koji su brzo primetili Janjušev potez i počeli da komentarišu.

Mnogi su se zapitali šta ovo može značiti i da li postoji mogućnost pomirenja između Janjuša i Aneli, kao i da li je ovo znak da se bivši košarkaš vraća u “Elitu”.