Home Zanimljivosti DALILA SVE USPEŠNIJA: Nekad više rijaliti, a sad na setu američke televizijske...

DALILA SVE USPEŠNIJA: Nekad više rijaliti, a sad na setu američke televizijske serije u Njujorku…

718
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Nekad više rijaliti, a sad na setu američke televizijske serije u Njujorku…

Jedna od najprepoznatljivijih rijaliti zvezda u regionu se javno pohvalila gde je sada.

Mnogi sa oduševljenjem prate poslovni uspeh Dalile Dragojević koja je od devojčurka iz Šepka uspela da postane jedno od najprepoznatljivih medijskih lica Balkana.

Put do uspeha joj nije bio lak s obzirom na to šta je sve morala da prođe kroz rijalitije, a posebno je bila stresna peta sezona Zadruge kada su milioni pratili njen raspad braka sa Dejanom Dragojevićem.

Čini se da sada, kada je postala jedna od najuticajnijih tiktokerki kao i voditeljka Red televizije, fanovi mogu da odahnu za njenu budućnost. Ipak, Daliala se tu nezaustavlja te je za novogodišnje praznike otputovala za Ameriku gde se našla na setu jedne od najvećih i najpoznatijih serija na svetu.

Naime, Dalila je na svom Instagram profilu podelila slike sa seta serije “Prijatelji” (“Friends”) koja se emitovala deset godina, od 1994. do 2004. godine i bila planetarno popularna i stekla kultni status.

Instagram,
Instagram,

Dalila je očigledno i sama odrasla uz dogodovštine Čendlera, Džoija, Rosa, Rejčel, Monike i Fibi, te nije krila radost što se konačno nalazi na mestu gde je snimana ova voljena serija.

Ona je podelila snimke sa seta “Central Perka” kafića u kome su se glavni junaci serije okupljali i družili, ali i iz scenografije stana gde su živele Monika i Rejčel.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, pre oko jednog meseca preminuo je Metju Peri glumac koji je tumačio ulogu Čendlera.

Dalila, kako sam priznaje na svojim storijima, uživa na svom putovanju po Americi.