Home Zanimljivosti “JASNO JE GDE SU OČEVE PARE”: Marija Kulić doživela pomračenje – Žestoko...

“JASNO JE GDE SU OČEVE PARE”: Marija Kulić doživela pomračenje – Žestoko oplela po zetovima…

383
0
Marija Kulic, Sinisa Kulic,
Marija Kulic, Sinisa Kulic,

Žestoko oplela po zetovima…

Ovog puta na meti su joj bili bivši momci njene ćerke Miljane, Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica.

Dešavanja u “Eliti” iz dana u dan izazivaju sve veći šok kod brojnih gledalaca, ali ništa manje ni kod doskorašnjih učesnika.

Iako ove sezone nije kročila u Belu kuću, Marija Kulić pomno prati svaki događaj koji se odvija na imanju u Šimanovcima, te iste detaljno komentariše na svom Instagram profilu.

Ovog puta na meti su joj bili bivši momci njene ćerke Miljane, Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica.

Evo šta je napisala sada:

– Evo skraćeno g*vno se kocka i pije pivo, a ovde skoro dve godine nje pomirisao alkohol i pričao da ga ne zanima kocka. Kakvo folirantsko đubre. Igrao je i aparate tamo na žurkama – napisala je Marija aludirajući na Bebicu, a zatim oplela i po Marinkoviću:

– Dva biološka oca najveći kockari. Zato Ivan živi u vlagi sa buđavim plafonom, bez krila na ormanu i polomljenim kaučom, a ovaj skraćeni sada mi je jasno gde su očeve pare, prokockane – glasila je objava Marije Kulić na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Miljana je sigurna da je ostala u drugom stanju sa Zolom, zbog čega je donela odluku da prestane da pije antibiotike, jer ovog puta ne želi da ide na kiretažu, već je odlučila da rodi dete.