Home Zanimljivosti PRIZNALA DA JE I DALJE VOLI: Presekla odlukom – Rana koja ne...

PRIZNALA DA JE I DALJE VOLI: Presekla odlukom – Rana koja ne prestaje da boli… (VIDEO)

373
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Rana koja ne prestaje da boli…

Poznata rijaliti veteranka je svojim postupkom zbunila mnoge, pa se o njenoj odluci sada diskutuje po grupama.

Tokom emisije “Nominacije” svi su čekali da vide koga će Jovana Tomić Matora da nominuje. S toga je njen izbor i otvorio emisiju.

Ona je imala da glasa između Anite Stanojlović, svoje bivše žene, i Anđela Rankovića koji drugi put ulazi u odnos sa nekom od Matorinih bivših partnerki.

Ivana Šopić je dala reč Matoroj.

Mnogi su mislili da će Matora da sačuva Anitu a da će psolati u izolaciju momka koji joj skida devojke i da time pokaže da i dalje mari za Anitu.

Ipak dogodila se drugačija situacija.

– Prošli put sam bila kreativna a sad nisam očekivala nominacije. Za Anitu sam sve rekla u pesmici, razmišljam više o postupcima prema ljudima sa koji sam dobra, o njoj ne razmišljam toliko, sve je već rečeno. Što se tiče Anđela bivši bff sa još uvek mojom zakonitom ženom, poručila bih mu hladan hajniken i poželela bih mu lep boravak u kući i srećnu vezu na dalje. Ono pre što je bilo u školi kao zvonko spasić, ja mislim da je Anđelo moj. Šaljem Anitu u izolaciju – rekla je Matora.

Ipak, teoretičari po grupama smatraju da je baš ovim postupkom Matora pokazala da još uvek voli Anitu i da je rana za svojom bivšom dragom sa kojom je sklopila životno partnerstvo i dalje boli.

Detaljnije u nastavku: