Home Zanimljivosti PRIZNAO PRED SUPRUGOM SVE O PREVARI U ZADRUZI: Šokirao u programu uživo...

PRIZNAO PRED SUPRUGOM SVE O PREVARI U ZADRUZI: Šokirao u programu uživo – Ovo niko nije znao do sada…

1185
0
Nikola Lakić,
Nikola Lakić,

Ovo niko nije znao do sada…

Takmičar priznanjem izazvao opšte zaprepašćenje u Beloj kući, ali i kod fanova koji ne prestaju da komentarišu ovu izjavu.

U toku emisije “Nominacije” u rijalitiju “Elita”, gledaoci su ostali zatečeni kada je takmičar Nikola Lakić ustao za crnim stolom i uputio neočekivanu izjavu svojoj supruzi Coki Lakić.

Ova situacija izazvala je burne reakcije u samom rijalitiju, ali i kod publike koja je pratila emisiju.

Nakon što je ustao, Nikola je direktno pogledao svoju suprugu i izneo šokantnu izjavu da će je prevariti sa takmičarkom Anđelom Šparavalo.

Ova izjava izazvala je muk među ostalim učesnicima, dok je Coka delovala iznenađeno i šokirano.

Mnogi su se zapitali da li je ovo bila ishitrena reakcija ili je Nikola zaista odlučio da javno iznese svoje emotivne dileme.

– Razmišljam da prevarim Coku da vratim Anđelu na pravi put, da se reši ovog Smigola u kaputu – rekao je Nikola na opšte zaprepašćenje.

Nakon što je izneo ovu šokantnu izjavu, on je naveo da je odlučio da prevari svoju suprugu kako bi je “spasio” od njene veze sa takmičarkom Bojanom Pavlović. Ovo objašnjenje izazvalo je brojne polemike među učesnicima rijalitija, ali i kod publike koja je aktivno pratila dešavanja u “Eliti”.

Nakon Nikoline izjave, učesnici rijalitija su žučno diskutovali o ovoj situaciji, izražavajući svoje mišljenje o moralnim i emotivnim aspektima postupka koji je Nikola najavio. S druge strane, gledaoci su na društvenim mrežama aktivno komentarisali ovaj događaj, izražavajući šok, neodobravanje ili pak podršku Nikoli u njegovoj odluci.